highways

Een eenzame highway kronkelt doorheen het grillige landschap vol bossen en bergen, bomen en gletsjers, fjorden en heuvels. Het landschap hier gaat nooit vervelen, de "Stop hier eens even voor een foto!" houdt nooit op, ... Jullie roadtrip langs de highways van Alaska is nu echt begonnen!

Roads21
Roads22

Autorijden in Alaska, dat betekent talloze mijlen met een 360°-view afleggen. Het is meer dan zomaar een verplaatsing, het is een toeristisch hoogtepunt op zich, het is je reis op zich.

Blik op oneindig rijd je van het ene landschap het andere in. De vaak kaarsrechte wegen zorgen voor rust. Geen haarspeldbochten of richels, geen druk verkeer en weinig afleiding. Hier is autorijden terug pure ontspanning.

Roads32
Roads34
Roads
Richardson Hwy To Paxson
Small Road

Hit the road! En laat je niet tegenhouden door een zand-of gravelweg. Wij zorgen voor een degelijke 4x4 huurwagen waarmee je elke route kan afleggen. De auto is voorzien van voldoende mijlen, ruime verzekering, twee chauffeurs en toestemming om op gravelroads te rijden; je mag rekenen op een recent model wagen en assistentie indien nodig. We nemen alle zorgen op ons!

Road1

Onze favoriete highways:

  • Dalton Highway, de route 'up north' van Fairbanks naar de Arctische Oceaan
  • De Denali Highway, eindeloos gravel bijten dwars door Interior Alaska
  • Naar het einde van de weg/wereld: de McCarthy Road
  • Eindeloze wauw-momenten op de Glenn Highway tussen Glennallen en Palmer