Alaska Railroad

De iconische blauw-gele Alaska Railroad-treinstellen zijn perfect combineerbaar met jouw rondreis per auto doorheen Alaska. Je kan ook je volledige reis autovrij afleggen, gebruik makend van de spoorwegen. En tot slot zijn er ook enkele daguitstappen met de Alaska Railroad inpasbaar in jullie programma.

Train Turnagain Arm Coastal
Panorama Train Coastal Train
Traintracks 5

Vanuit je knusse zetel glijdt een afwisselend landschap aan je voorbij. Dankzij de panoramische vensters kan al je aandacht aan de voorbijglijdende natuur gewijd worden. Dit is zorgeloos reizen met een hapje en drankje ‘en route’. Sit back and relax!

De treinsporen volgen een machtig traject, van de fjorden bij Seward langs Anchorage en Talkeetna tot de bergtoppen van het Denali National Park. En verder noordwaarts naar 'The Capital of the North' Fairbanks. Wat een aangename manier om Alaska te ontdekken.

Traintracks 2
Traintracks 3

Aan boord heb je steeds de keuze uit de Adventure Class en de Gold Class. Deze laatsten hebben de beste plaatsen, boven in de panoramische rijtuigen en zijn steeds inclusief maaltijden.

Rail Landschap

Enkele aanraders:

  • Vanuit Anchorage per trein naar Seward, een traject dat afwijkt van de Highway
  • Daguitstap vanuit Girdwood naar de Spencer Glacier, enkel bereikbaar via het spoor
  • Daguitstap vanuit Anchorage naar Seward, inclusief de Kenai Fjords & Wildlife Tour

In enkele van onze reisprogramma's laten we jullie alvast proeven van de Alaska Railroad. Wil je meer weten of meer tijd op het spoor doorbrengen, aarzel niet om ons te contacteren.

Exploreer de overige thema’s van Wild Alaska