HOMER

BERENEXCURSIE Berenexcursie per bushplane

Kwl Bear With View Apmollan
BERENEXCURSIE

Berenexcursie per bushplane

  • Bushplane avontuur & bruine beren van dichtbij
  • Op bezoek bij de beren ‘thuis’
  • Pure wildernis ervaring

Prijs per persoon: € 1040

Duur: 6 uur

Vertrekpunt: Homer

Deelnemen aan een berenexcursie vanuit Homer loont de moeite waard. Met een bushplane vlieg je in een klein uurtje over de Cook Inlet over naar Katmai, waar je na landing op het strand de wildernis inwandelt, en zomaar grizzly beren kan spotten. In deze regio leven Coastal Brown Bears, die omwille van de overvloed aan voedsel erg groot voor hun soort zijn. Professionele gidsen beschikken over de nodige ervaring om dit veilig te doen verlopen, en weten de beste plekjes zijn.

Enkel tijdens een georganiseerde berenexcursie krijg je de kans om de grootste beren ter wereld te spotten vanop enkele meters. Dit steeds op een veilige manier met respect voor mens én dier.

Uit de vele honderden aanbieders is deze een uitstekende trip met een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding.

Je gaat naar de wilde natuur en bent zeker 3 uur buiten. Je warm en comfortabel aankleden is ten zeerste aangewezen. Al wandelend verplaats je je van de ene spot naar de andere en onderweg worden regelmatig beren gespot in hun eigen natuurlijke leefomgeving. Vlot 5 km kunnen wandelen is aangewezen bij deze excursie. De tour start tussen 7 en 9u ’s morgens, en eindigt tussen 14u en 15u, afhankelijk van de vertrektijd en de duur van de vlucht.