ANCHORAGE

TREINRIT Coastal Classic Trein & Kenai Fjords cruise Seward

Panorama Train Coastal Train
TREINRIT

Coastal Classic Trein & Kenai Fjords cruise Seward

  • Unieke belevenis op rails & wildlife cruise
  • Panoramische route & comfortabele zee-safari
  • Comfort aan boord in 2 unieke reisklassen

Prijs per persoon:

vanaf495 (Adventure klasse) 735 (Gold Star klasse)

Vertrekpunt: Anchorage

Schema:

06u45 - 11u15 trein Anchorage - Seward

11u30 - 17u30 Kenai Fjords Wildlife & Glacier cruise incl. lunch (6u)

18u00 - 22u15 trein Seward - Anchorage

(onder voorbehoud van wijzigingen)

Vroeg uit de veren en tijd om aan boord te gaan van de Coastal Classic Train. De mooiste treinrit van Alaska & Noord Amerika! De weg naar het Kenai schiereiland kronkelt langs de flanken van de Turnagain Arm fjord.

Geef je ogen de kost en profiteer van het uitzicht op gletsjers, wildlife en bergen, hier lopen geen wegen meer! Dwars door de Kenai Mountains - letterlijk op bepaalde stukken van het traject - bereik je het havenstadje Seward.

Aansluitend vertrek je met de boot richting Kenai Fjords National Park. De boot brengt je tot vlak bij het blauwe ijs van de getijdegletsjer die tot in de zee rijkt. Een spectaculair uitzicht! Daarnaast heb je onderweg prima kansen op het spotten van dieren, deze fjorden zijn in de zomermaanden een thuis voor bultrugwalvissen en papegaaiduikers. Daarnaast krijg je zeeleeuwen en zee-otters te zien. De kapitein geeft steeds de nodige uitleg over de dieren en de omgeving. Lunch onderweg is inbegrepen.

Vervolgens reis je per trein terug naar Anchorage. Dankzij het lange daglicht kan je nog volop genieten van het landschap.