Info rond COVID-19 virus #ReisGerust #ReisBewust

De wereldwijde impact van het coronavirus raakt onze sector en ons bedrijf in het diepst van ons hart. Die impact raakt ook jou, als reiziger van Wild Alaska. Onze klanten zijn ons dierbaar en hebben altijd heel centraal gestaan in onze bedrijfsvoering.

Net daarom blijven we er voluit voor gaan. Dat doen we onder meer door je zo goed en snel mogelijk te informeren en door je oplossingen aan te reiken in het geval jouw vakantieplannen overhoop worden gegooid.

#ReisGerust #ReisBewust

Goed om weten is dat Wild Alaska (Xplore the North NV) een sterke en gezonde firma is die de voorbije jaren de nodige financiële reserves heeft opgebouwd. We zijn ervan overtuigd dat we deze crisis zullen overleven.

Hoe dan ook valt de waarde van de corona-tegoedbon of jouw betaalde voorschot voor een reis steeds onder de dekking van het Garantiefonds Reizen. Hiermee blijven reizigers de zekerheid behouden dat hun reeds betaalde reissom veilig is gesteld.

Huidige situatie (update 20/10/2020)

Momenteel zijn alle afreizen t.e.m. het einde van het seizoen (30 september 2020) geannuleerd op basis van het geldende reisverbod van de Amerikaanse en Canadese overheden.

Voor afreizen volgend jaar (seizoen 2021) voor de respectievelijke bestemmingen gaat op dit moment alles door zoals voorzien. Moest hier toch een wijziging in komen, dan hoor je van ons en zullen wij onze verantwoordelijkheid opnemen zoals we dat ook doen voor de reeds geannuleerde afreizen We volgen de situatie op de voet. We vragen je dan ook vriendelijk maar uitdrukkelijk om ons niet te contacteren i.v.m. annuleringen of verplaatsingen van deze latere afreizen. Deze gaan momenteel tot nader bericht gewoon door. De medewerkers van Wild Alaska doen hun uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te informeren en beschikbaar te zijn. Ondanks deze inzet kunnen de wachttijden voor wie ons belt of mailt, soms oplopen. Er zijn immers heel veel vragen. Bedankt voor je begrip daarvoor.

Tenslotte willen we je nogmaals bedanken omdat je je vakantie aan ons toevertrouwt, in het verleden of voor een vertrek later dit jaar of volgend jaar. We blijven er alles aan doen om dat vertrouwen te verdienen. Ook in moeilijke tijden.

Bedankt voor je vertrouwen en zorg goed voor elkaar!

Het Wild Alaska team,

Gudrun & Rob

Alaska 06