Info rond COVID-19 virus

INFO ROND COVID-19 VIRUS

De wereldwijde impact van het coronavirus raakt onze sector en ons bedrijf in het diepst van ons hart. Die impact raakt ook jou, als reiziger van Wild Alaska (Nordic-Xplore the North N.V.). Onze klanten zijn ons dierbaar en hebben altijd heel centraal gestaan in onze bedrijfsvoering. Net daarom blijven we er toch voluit voor blijven gaan. Dat doen we onder meer door je zo goed en snel mogelijk te informeren en door je oplossingen aan te reiken in het geval jouw vakantieplannen overhoop zouden worden gegooid.

Op basis van het vernieuwd verbod van de Belgische overheid van dinsdag 17/03 om niet meer naar het buitenland te reizen tenzij noodzakelijk, zullen we tot en met 5 april geen reizigers meer naar hun vakantiebestemming brengen.
Een aantal van onze bestemmingen hebben een strikter inreisverbod opgelegd waaraan wij ons uiteraard zullen aanpassen:

Zweden, Finland, Noorwegen, IJsland: afreizen t.e.m. 19/07 worden geannuleerd

Canada: afreizen t.e.m. 30/09 worden geannuleerd

Verenigde Staten: afreizen t.e.m. 30/09 worden geannuleerd

Zuid-Amerika: afreizen t.e.m. 30/09 worden geannuleerd

Indien je afreis in de “geannuleerde periode” plaatsvindt, contacteren we je per e-mail of telefoon.

Voor afreizen na bovenvermelde data voor de respectievelijke bestemmingen gaat op dit moment alles door zoals voorzien. Moest hier toch een wijziging in komen, dan hoor je van ons en zullen wij onze verantwoordelijkheid opnemen zoals we dat ook doen voor de reeds geannuleerde afreizen We volgen de situatie op de voet. We vragen je dan ook vriendelijk maar uitdrukkelijk om ons niet te contacteren i.v.m. annuleringen of verplaatsingen van deze latere afreizen. Deze gaan momenteel tot nader bericht gewoon door. De medewerkers van Wild Alaska doen hun uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te informeren en beschikbaar te zijn. Ondanks deze inzet kunnen de wachttijden voor wie ons belt of mailt, soms oplopen. Er zijn immers heel veel vragen. Bedankt voor je begrip daarvoor.

Tenslotte willen we je nogmaals bedanken omdat je je vakantie aan ons toevertrouwt, in het verleden of voor een vertrek later dit jaar of volgend jaar. We blijven er alles aan doen om dat vertrouwen te verdienen. Ook in moeilijke tijden.

Bedankt voor je vertrouwen en zorg goed voor elkaar!

Het team van Wild Alaska


Alaska 06