Onze accommodaties

Bij een gevarieerde rondreis doorheen de prachtige natuur van Alaska & Yukon hoort ook een evenwichtige keuze van verblijfplaatsen, steeds in overeenstemming met je wensen en budget. 

Alaska heeft een ruim aanbod van uiteenlopende types logies. Gaande van charmante kleinschalige hotels, sfeervolle bed & breakfasts tot luxueuze wildernislodges volledig weg van de bewoonde wereld. 

Iedere locatie uit ons aanbod kennen we persoonlijk en we onderhouden goede contacten met onze lokale partners zodat we jou steeds de beste prijs/kwaliteitsverhouding kunnen garanderen en op de hoogte blijven van nieuwigheden. Enkel zo kunnen we oprecht reisadvies geven op maat van jouw verwachtingen en de juiste keuzes maken passend bij elk programma.

Bij elke reis maken we een selectie op basis van 2 comfortniveaus. Deze kan je ook bij het prijsoverzicht terugvinden (budget – comfort). We zorgen voor voldoende variatie en nemen zowel B&B’s, hotels als lodges op in het programma. We kiezen steevast voor betrouwbare en verzorgde accommodaties die ideaal gelegen zijn in een aangename omgeving en daarbij ook een perfecte uitvalsbasis vormen. Dit steeds voor beide comfortniveaus. 

We beantwoorden met plezier je vragen en maken naar wens ook combinaties van beide comfortniveaus.

Budget

Een ideale keuze als je geen specifieke wensen hebt naar accommodatie toe maar zeker wil zijn van kwaliteitsvolle logies  met een degelijk basiscomfort aan een scherpe budgetvriendelijke prijs. We selecteerden verblijfplaatsen die perfect aansluiten op het programma met een vriendelijke service en meerwaarde ten opzichte van een standaardhotel. 

Comfort

Kies je voor de comfort categorie dan garanderen we jou telkens een bijzondere uitstraling. Zij het de locatie met een bijzonder uitzicht, een apart soort charme van de kamers of een opvallende service met oog voor detail. De hotels die we selecteren op basis van de comfort categorie hebben een bepaalde plus ten opzichte van de budget optie.

Lodge At Black Rapids 3
Ma Johnson Hotel Mc Carthy
Lodge At Black Rapids

Alaska is een uitgestrekt gebied, en bij enkele reizen kunnen overnachtingen in afgelegen gebieden voorkomen waarbij het onderscheid tussen beide comfortniveaus beperkt of onbestaande is. We rekenen op je begrip dat er in deze gevallen minder of geen keuze in accommodatie is. Vraag in een offerte gerust naar enkele voorbeelden van accommodaties. 

Inbegrepen maaltijden (zelfs ontbijt) zijn in de USA & Canada eerder zeldzaam. We informeren je steeds over het aantal inbegrepen maaltijden en de mogelijkheden.

Beer 03

Wildernislodges

Alaska telt een aantal unieke wildernislodges die een onberispelijke kwaliteit en uitermate persoonlijke service bieden. Het is daarbij vooral de ongerepte setting die de beleving compleet maakt. 

In enkele reisprogramma's nemen we een verblijf in een unieke wildernislodge op, deze kan je herkennen aan het bijhorende label. 

Wil je graag een wildernislodge verblijf opnemen in het programma van je voorkeur of reis op maat? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. 

Silver Salmon Creek 3
Denali Cabins 2